1 Follower
24 Ich folge
hockeypascher

Acheter nouveau Maillot Hockey pas cher en ligne.

Maillot Hockey pas cher

Den 26-årige dansker bliver forskellen på succes og fiasko for Maple Leafs

Toronto Maple Leafs har derimod manglet et solidt førstevalg som sidste skanse, og det er den rolle, den danske målmand nu er udset til.Frederik Andersen skifter fra klubben Anaheim Ducks til Toronto Maple Leafs.Det mest spændende – og afgørende – storklubben har gjort, er at hente danske Frederik Andersen til klubben.

Frederik Andersen blev i nat tradet fra Anaheim Ducks til Toronto Maple leafs, efter at Anaheim og Andersen ikke kunne blive enige om en kontrakt forlængelse.Den største og rigeste klub i hele ligaen.Frederik Andersen blev 20. juni tradet til Toronto Maple Leafs fra Anaheim Ducks, og han satte umiddelbart derefter sin signatur på en fem-årig kontrakt med en årsløn på $5 millioner med den canadiske klub.

Toronto Maple Leafs og Andersen blev enig om en kontrakt til $5 million om året over 5 år, og det er begge parter ganske godt tilfredse med.Anaheim Ducks' målmand Frederik Andersen under en kamp mod Nashville Predators i NHL's slutspil.Men, men, men – Der må jeg desværre skuffe jer, Maple Leafs-fans: Det kommer ikke til at ske.